Alles over Love Island 2019

Zoveel leg je neer voor een bezoekje aan de Love Island-villa

16 oktober 2019 15:46
Beeld © Arnout Bracke

Droom je er stiekem van om je eigen Love Island-avontuur na te spelen? Dat kan! De villa is namelijk gewoon te huur als er geen opnames zijn. Je moet er wel even diep voor in de buidel tasten, maar dan kun je wel zeggen dat je in de enige echte villa van Love Island bent geweest.

Elke avond rond de klok van 20.30 uur staat er weer een kersverse aflevering van Love Island voor ons klaar bij Videoland. En de Islanders hebben het niet slecht, want ze verblijven in een superdeluxe villa op Gran Canaria. Maar het riante onderkomen is niet alleen leuk om naar te kijken, je kan er namelijk ook zelf vakantie vieren! Het huis is namelijk niet speciaal gebouwd voor het programma en kun je gewoon huren als er niet gedraaid wordt. Vakantietripje anyone?

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Love Island-Daniël staat voor een onmogelijke keuze

Toegeven, de villa ziet er wel een beetje anders (lees: kaal) uit zonder de befaamde romantische Love Island-vuurkorf, ligbedden voor urenlange gesprekken of plek om lekker te sporten. Ook een gepersonaliseerd bed kun je op je buik schrijven, want die zijn er alleen voor de camera's! Benieuwd geworden? Zwijmel hier weg bij de heerlijke kiekjes van het huis.

Volgens de officiële website van 'Sansofe Los Dolores', zoals de villa heet - ligt het moderne optrekje in een rustig en afgelegen gebied op een klif met uitzicht op de oceaan. Vanzelfsprekend is de villa van alle gemakken voorzien en zijn er onder andere zes slaapkamers, een verwarmd privé zwembad met zout water en is het strand slechts 20 minuten lopen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Dit Love Island-koppel weerstaat verleiding Temptation Island VIPS

Ben je van plan een weekje Gran Canaria te boeken? Houdt er dan rekening mee dat er zo'n acht tot twaalf mensen in de villa kunnen verblijven, zo valt te lezen op de website van de villa. Allemaal leuk en aardig, maar wat kost dat nou zo'n weekje? Op de site van het huis staat geen prijs vermeld - wat meestal al geen goed teken is, maar tijdschrift Glamour belde met een van de medewerkers en weet dat de prijs afhangt van het aantal personen en de tijd van het jaar, maar dat je ongeveer aan €850 per dag moet denken. Wat uiteindelijk neerkomt op  €71 per dag per persoon. Kost wat, maar dan heb je ook wat. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-Thijs reageert op wegkapen Lisa door Jamey

Nu Love Island weer van start is gegaan, is het ook weer tijd voor Love Check-up! In de eerste aflevering is afvaller Thijs te gast en hij doet een paar opmerkelijke uitspraken over zijn voormalige partner Lisa.

Love Island is elke avond om 20.30 uur te zien bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore