Ga naar de inhoud
Entertainment

Viktor & Rolf zorgen samen met HEMA voor een sprankelende kerst

Beeld © HEMA

Dit jaar de show stelen met jouw kerstboom? Dan ben je bij HEMA aan het goede adres! Het oer-Hollandse warenhuis pakt dit jaar voor de feestdagen namelijk flink uit en slaat de handen ineen met Nederlandse bekendste ontwerpersduo Viktor & Rolf. Is het al kerst?

"HEMA is als behang en fijne achtergrondmuziek, het is er altijd en overal, maar stoort nooit"

Dit jaar shop je alles voor een onvergetelijke kerst bij het geliefde warenhuis. Van sierlijke kerstballen, stijlvolle truien, tafellinnen en bijpassend cadeaupapier; alles om de perfecte kerstboom, kersttafel én jezelf mee op te tuigen. Zelfs voor kinneke Jezus is een bijpassend rompertje te vinden.

De klassieke strik waarmee het Nederlandse merk groot is geworden, maakt ook zijn opwachting in de feestelijke collectie. Zelfs het befaamde logo van het modehuis is van de partij.

Viktor
Ook leuk:
Viktor & Rolf ontwerpen Pride-shirts voor HEMA
Adidas
Ook leuk:
Adidas komt met speciale collectie die diversiteit viert

Een samenwerking tussen het ontwerpersduo en HEMA was voor beide partijen meteen vanzelfsprekend. Viktor & Rolf: “HEMA is meer dan alleen een merk, het is een cultureel fenomeen, zoals tulpen en kaas. HEMA heeft ook voor ons sinds jongs af aan een rol gespeeld in ons leven. HEMA is waar wij onze eerste schriften voor de middelbare school kochten en waar wij nu nog steeds onze sokken kopen. HEMA is als behang en fijne achtergrondmuziek, het is er altijd en overal, maar stoort nooit.” 

Dit jaar de feestdagen doorbrengen in een stijlvolle kersttrui in plaats van die foute die je al jaren hebt? Pak dan snel je arrenslee en sjees op 18 november snel naar HEMA of shop de collectie online.

Bron: RTL Boulevard
Meer over