Entertainment

Elise Schaap heeft nieuwe typetjes voor De TV-Kantine in petto

15 oktober 2019 11:52 Aangepast: 15 oktober 2019 12:18
Beeld © ANP

Elise Schaap (37) won vorige week, tot haar grote verbazing, de Televizier-Ster voor actrice. Voor de grote show begon, was ze nog even te zien op de rode loper bij Britt Dekker waar ze een ijzersterke imitatie van de blondine deed. En laat dat nou een van de typetjes zijn die Elise Schaap in het nieuwe seizoen van De TV-Kantine zal doen.

"Dat was al een voorproefje op volgend seizoen"

Op de rode loper bij het Gouden Televizier-Ring Gala deed ze Britt Dekker al na. "Dat was al een voorproefje op volgend seizoen", aldus Herald. "Dan moet ik mijn broer doen", oppert Carlo.

Er is nog iemand die Elise volgend jaar zal nadoen: Nienke Plas. Volgens Herald is de keuze duidelijk: "Daar kunnen we niet onder uit. Die vrouw wint alle prijzen. Het is natuurlijk een heel leuk typetje al."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Elise Schaap beste actrice van Nederland

Carlo is momenteel te zien als jurylid in het programma The Masked Singer. Het programma is enorm populair en daarom kunnen de kijkers van De TV-Kantine ook dit programma in het volgende seizoen verwachten. "We zijn bezig met een imitatie over The Masked Singer. Ik ga nog niet zeggen wat, maar het wordt wel leuk."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Elise Schaap trots op wereldwijd succes van Undercover

Elise zette afgelopen seizoen al een ijzersterke imitatie van onze eigen Nikkie Plessen neer.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore