Entertainment

Ryan Reynolds houdt hoop voor Deadpool

15 oktober 2019 09:40 Aangepast: 15 oktober 2019 13:37
ANP

Of Ryan Reynolds ooit nog terugkeert als Deadpool in de Marvel-films blijft gissen. In gesprek met Entertainment Weekly zeggen schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick dat de toekomst van 'the Merc with a Mouth' in de Marvel Cinematic Universe (MCU) nog niet helemaal duidelijk is.

"We worden wakker denkend aan Deadpool en we gaan naar bed denkend aan Deadpool"

"We hebben altijd contact met Ryan", zegt Wernick. "Naast Deadpool hebben we nog meerdere projecten met hem lopen. Eerlijk gezegd moeten we het allemaal nog een beetje uitzoeken. Marvel heeft ons beloofd dat we in het 16+ universum van Deadpool mogen blijven spelen en de hoop is ook dat ze ons ook in de MCU laten instromen", aldus de schrijver, die met de MCU refereert aan het filmuniversum waarin superhelden als Iron Man, Captain America, Thor en de Hulk te zien zijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Blake Lively en Ryan Reynolds verwelkomen derde kind

"Wij denken - net als Ryan - dat ze wel met een geweldig idee moeten komen. Als we het daar eenmaal over eens zijn, kunnen we gaan beginnen. Ryan is superdruk en wij hebben nog veel andere projecten voor de boeg, maar we worden wakker denkend aan Deadpool en we gaan naar bed denkend aan Deadpool."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ryan Reynolds hint op derde Deadpool-film

Reynolds zelf lijkt zijn fans wel goede hoop te geven op een MCU-toekomst voor Deadpool. Maandag deelde hij op Twitter namelijk zijn ervaring van het bezoekje dat hij bracht aan de Marvel-studios. "Heb auditie gedaan voor de rol van 'Anthony Stark', Kwam bij lange na niet in de buurt, maar de lieve meneer met de taser begeleide me naar de grond", grapte de acteur.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore