Entertainment

Warm welkom bij thuiskomst voor Daley Blind

14 oktober 2019 14:49
Beeld © Instagram @candy.rae.fleur

Voor Daley Blind (29) en zijn vrouw is oktober goed begonnen. Het pasgetrouwde stel werd begin deze maand ouders van zoontje Lowen. En hoewel de voetballer natuurlijk het liefst elke minuut bij zijn gezinnetje wil zijn, gaat het werk natuurlijk ook gewoon door. De vrouw van de Ajacied steunt hem door dik en dun, maar is dolblij dat hij na een week vol wedstrijden weer naar huis komt.

"Twee belangrijke overwinningen, maar zo blij dat je morgen thuis bent"

Candy-Rae Fleur deelt haar ongeduld met haar volgers aan de hand van een prachtige zwart-witfoto van het jonge gezinnetje. In het bijschrift laat de kersverse moeder weten dat de afgelopen week zonder haar lief voelde als een eeuwigheid. "Twee belangrijke overwinningen, maar zo blij dat je morgen thuis bent", schrijft ze er ook nog bij.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Te lief: Daley Blind deelt eerste kiekje van zoontje

Daley speelde afgelopen week twee wedstrijden voor het Nederlands elftal, waardoor zijn vrouw hem een tijdje moest missen. 

Daley en Candy-Rae Fleur stapten onlangs in het huwelijksbootje en maakten een dag na de bruiloft via Instagram bekend voor het eerst vader te worden. Hij schreef destijds bij een prachtige foto van hem en zijn kersverse vrouw: "Het ene speciale moment na het andere... wat kan ik zeggen? We zijn met z'n drieën getrouwd. Mijn mooie vrouw, je maakt me zo trots. Ik word vader!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Dit is de naam van het kindje van Daley Blind

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore