Entertainment

Peter R. de Vries furieus op Transavia: 'Dan heb je wel lef zeg'

14 oktober 2019 08:52 Aangepast: 14 oktober 2019 16:37
Beeld © ANP

Peter R. de Vries (62) is nou niet bepaald iemand die zijn mening voor zich houdt, en dat hebben ze geweten ook bij Transavia. De misdaadverslaggever vloog zondagavond met de vliegmaatschappij, maar was allesbehalve blij met zijn ervaring. Op Twitter klaagde hij er dan ook flink op los.

"Ik verbaas me er steeds over dat dit is toegestaan"

Welgeteld twee hele uren heeft de 62-jarige 'klem' gezeten tussen de gifgroene stoelen. "Echt geen millimeter beenruimte, middenstoel, compleet klem. Ik verbaas me er steeds over dat dit is toegestaan", uit Peter zijn kritiek zondagavond via het medium.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Moord Nadia van de Ven hakt er nog in bij Peter R. de Vries

Maar wat de journalist pas écht ondragelijk vindt, is dat het personeel constant de passagiers een fijne vlucht wenst. "Dan heb je wel lef, zeg", aldus een geïrriteerde Peter. 

Onder zijn tweet wordt massaal gereageerd, maar op medelijden hoeft het gezicht van RTL Boulevard niet te rekenen. "Gelukkig heb je geen lange tenen", geint iemand. "Zit je nu eens tussen het vee i.p.v. het VIP vak van Ajax? We hebben echt medelijden met je. Wij zijn zeer geschokt. Wij vinden dit onacceptabel. Wij doen er alleen niets aan", schrijft een ander.

Later reageerde Transavia op de tweet van Peter. "Voor een lange, knappe man als jij is wat meer beenruimte inderdaad wel prettig! Misschien kun je de volgende keer voor een paar euro extra een stoel aan het gangpad reserveren?", grapt de luchtvaartmaatschappij.

Miniatuurvoorbeeld
Meer Peter:

Peter R. de Vries emotioneel door uitspraak Willem Holleeder

Na zijn vlucht schoof Peter nog aan in RTL Boulevard om te praten over de moord op Nadia van de Ven:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore