Ga naar de inhoud
Entertainment

Elton John neemt het op voor Ellen DeGeneres

Beeld © Getty Images

Elton John (72) vindt het knap van Ellen DeGeneres (61) dat ze opstaat voor waar ze in gelooft, zegt hij zondag in een interview met NPR. Daarmee voegt hij zich bij de groep bekende mensen die de blondine steunen, nadat de presentatrice het nieuws naar buiten bracht dat ze vrienden was met voormalige president George W. Bush (73).

"Mensen moeten samen komen. Ze moeten respect hebben voor elkaars kijk op het leven"

"George Bush heeft veel fouten gemaakt. Ik heb veel fouten gemaakt. Ellen DeGeneres heeft veel fouten gemaakt. Mensen moeten samen komen. Ze moeten respect hebben voor elkaars kijk op het leven. Behalve als het gaat om ketterij, maar volgens mij is George Bush niet zo'n persoon," zegt de zanger.

Veel mensen vielen over de vriendschap, die aan het licht kwam nadat er foto's werden gemaakt van Ellen en Bush bij een football-wedstrijd.

Ellen
Lees meer:
Ellen DeGeneres onder vuur om vriendschap met George Bush

"Feit is dat ik vrienden ben met George Bush," gaf de talkshowhost toe in haar programma. "Ik ben vrienden met heel veel mensen die niet hetzelfde geloven als ik. We zijn allemaal anders en ik denk dat we zijn vergeten dat het goed is dat we allemaal anders zijn."

Bekenden zoals Reese Witherspoon en Kristen Bell ondersteunden haar in die uitspraak. Anderen, zoals Mark Ruffalo, noemden de vermeende oorlogsmisdaden van de voormalige president een te groot verschil om over heen te kijken.

Ook
Lees ook:
Ook P!nk en Ellen DeGeneres komen op voor Harry en Meghan