Entertainment

Kylie Jenner staat te popelen om weer zwanger te worden

12 oktober 2019 16:07 Aangepast: 12 oktober 2019 16:26
Beeld © Instagram @kyliejenner

Ook al is het nét uit met haar vriend Travis Scott (28), kan Kylie Jenner (22) niet wachten om weer een kindje te krijgen. Samen met haar rappervriendje kreeg de realityster al Stormi (1), maar ze zou er graag meer bij willen, vertelt ze op Instagram.

"Ik kan niet wachten om meer baby's te krijgen"

Als het aan Kylie ligt, komen er nog heel veel meer Jenner-baby's aan. De realityster geeft namelijk aan meer kindjes te willen. "Ik kan niet wachten om meer baby's te krijgen", vertelt ze in haar Instagram Story. De brunette heeft al dochtertje Stormi met ex-vriend Travis en zou dus een heel voetbalteam aan kleine spruiten willen, maar is "nog niet helemaal klaar" voor een tweede. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Kylie Jenner en ex-vriend Travis zijn voor elkaar voorbestemd'

Voorlopig heeft Kylie haar handen nog wel vol met de kleine Stormi. Al geven haar fans wel aan geïnspireerd te zijn door haar moederlijke kwaliteiten. En dan vooral hoe snel de kleine spruit leert. "Ik praat tegen haar als een volwassene en leg alles aan haar uit", aldus Kylie over haar ouderlijk advies. "Zelfs toen ze te jong was om te kunnen praten. Het zijn net sponsjes."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner krijgt bakken met kritiek om exorbitant dure auto

Het lijkt erop dat Kylie geen genoeg krijgt van het moederschap en dat er dus wel een aantal kleine Jenners zullen rondrennen in de toekomst. Bovendien geeft ze aan dat er "niets specialers is dan je baby voelen groeien en bewegen." Ook heeft ze al een naam in gedachten: Rose. Die naam maakte namelijk ook kans tijdens haar zwangerschap van Stormi. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore