Entertainment

Martien Meiland: ‘Derde seizoen nog onzeker’

11 oktober 2019 20:23
Beeld © SBS/Talpa

Hoewel Chateau Meiland immens populair is en zelfs een Gouden Televizier-Ring heeft ontvangen, is een vervolg van de realityshow volgens Martien (58) nog onzeker.

"Wij gaan eerst lekker het tweede seizoen afkijken en dan gaan we wel weer zien”

Ondanks de populariteit van het programma is er van een derde seizoen nog helemaal geen sprake, zo vertelde Martien op Radio Veronica. “Nee, daar is nog helemaal geen sprake van. Wij gaan eerst lekker het tweede seizoen afkijken en dan gaan we wel weer zien.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Martien Meiland emotioneel na winst Televizier-Ring

Volgens de flamboyante kasteelheer speelt vooral de drukte een grote rol bij de beslissing. “We willen ook weer een beetje rust. Het is niet alleen de serie, maar het legt zo’n druk op je. Ik was blij dat we hier om negen uur op bed lagen.”

Toch ligt het volgens dochter Maxime wel anders. Zij vertelde eerder dat er wel degelijk gesproken wordt over een derde seizoen van Chateau Meiland, maar dat er nog niks concreets is. “We gaan nu even onze rust paken.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Martien Meiland hoopt op prijs voor 'schattige' Eva

RTL Boulevard sprak met de familie Meiland op de avond van het Gouden Televizier-Ring Gala en onderzocht of Maxime al in blijde verwachting is. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore