Entertainment

Achter de schermen bij El Camino: A Breaking Bad Movie

11 oktober 2019 11:26 Aangepast: 11 oktober 2019 19:31
Beeld © Netflix

Fans hebben er zes jaar op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover: de Breaking Bad-film staat op Netflix. In El Camino: A Breaking Bad Movie volgen we het verhaal van Jesse Pinkman verder. Netflix heeft naast de film ook speciale behind the scenes-beelden gedropt.

"Ik had geen idee hoe de film zou gaan verlopen""

In de speciale beelden zien we hoe de film tot stand is gekomen. Vince Gilligan, de regisseur, wilde al jaren een film maken over Jesse Pinkman. Dit personage verdient een einde, vindt ook acteur Aaron Paul.

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook:

Handig: alle seizoenen Breaking Bad samengevat in 2,5 minuut

"Ik wist dat het verhaal begon waar de serie eindigde, maar ik had geen idee hoe de film zou gaan verlopen", aldus de acteur. De film begint namelijk op het moment dat Heisenberg overlijdt en Jesse Pinkman wegrijdt in zijn auto: een El Camino. Volgens de acteur krijgt zijn personage Jesse Pinkman nu eindelijk een einde. "De fans zullen vast blij zijn met dit laatste hoofdstuk."

"We dachten allemaal dat het klaar was", legt Aaron Paul uit. "Maar het verhaal leeft en ademt nog steeds. Er is zoveel tijd verstreken, maar we zijn nog steeds heel close net als oude vrienden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze acteur maakt ook opwachting in Breaking Bad-film

El Camino: A Breaking Bad Movie zie je nu bij Netflix.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore