Entertainment

Art Rooijakkers gaat over de vloer bij deze sterren

10 oktober 2019 18:42
Beeld © ANP

De namen die Art Rooijakkers (43) spreekt voor Rooijakkers Over De Vloer, de opvolger van Van Der Vorst Ziet Sterren, zijn bekend. De presentator gaat onder andere langs bij Ronald Koeman (56), Martine Sandifort (49), Rob Jetten (32) en Frank Lammers.

"Ik vind het mooi om hun privéleven te zien, maar ook waar ze in uitblinken"

Ook Sergio Herman (49), Krezip en Frank Lammers (47) krijgen een bezoekje thuis van Art. Met deze gasten, maar ook met internationale gasten, voert Art openhartige gesprekken. "Wat ik mooi vind, is dat ik met mensen meeloop in hun leven. Zo stond ik met voetbalcoach Ronald Koeman op het veld, maar was ik er ook bij toen hij zijn kleinkind vasthield", vertelt Art. "Ik vind het mooi om hun privéleven te zien, maar ook waar ze in uitblinken, wat meer op werkgebied is."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Art Rooijakkers vervangt Peter in Van der Vorst Ziet Sterren

Over de internationale sterren kan Art nog niet al te veel zeggen. "We moeten ze nog gaan filmen, dus ik vind het eng om die namen te noemen. Straks gaat het niet door."

Een nieuw onderdeel is dat Art kijkt wat het Nederlands publiek echt van hen vindt, op basis van een representatief onderzoek. Vindt de kijker dat ze sterallures hebben of zijn ze zo lekker gewoon gebleven? De opnames zijn in volle gang. De eerste aflevering van Rooijakkers Over De Vloer is vanaf woensdag 23 oktober om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Art Rooijakkers openhartig over moeilijke periode in zijn leven

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore