Entertainment

Handig: alle seizoenen Breaking Bad samengevat in 2,5 minuut

10 oktober 2019 17:09 Aangepast: 10 oktober 2019 19:23
Beeld © Sony Pictures Television

Fans hebben er zo'n zes jaar op moeten wachten, maar morgen verschijnt dan eindelijk El Camino: A Breaking Bad Movie bij Netflix. Voor wie even vergeten is wat er ook alweer precies gebeurde in Breaking Bad, praat acteur Aaron Paul (40) - die de hoofdrol heeft in de film - je even bij.

Omdat het nogal tijdrovend is om alle 62 afleveringen van de afgelopen vijf seizoenen terug te kijken, nodigde de Amerikaans televisiepresentator Jimmy Kimmel een bijzondere gast uit in zijn talkshow, om het geheugen van de fans weer even op te frissen.

Aan acteur Aaron Paul, die Jessie Pinkman speelde in de populaire serie, de eer om binnen een paar minuten de grootste gebeurtenissen te weerleggen. En dat doet 'ie, zoals we van de Emmy-winnaar gewend zijn, op geheel eigen wijze.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Netflix dropt nieuwe teaser Breaking Bad-film El Camino

De film is een vervolg op de populaire serie die zes jaar geleden stopte en herenigt fans met Jesse Pinkman. In de nasleep van zijn dramatische ontsnapping uit gevangenschap, moet Jesse zijn verleden onder ogen zien om een toekomst te plannen. 

Of er ook andere bekende personages terugkeren, is nog niet duidelijk. Belangrijker: of Walter White terugkomt, is nog niet duidelijk. Eerder deze week onthulde de man achter de film, Vince Gilligan, dat de scheikundeleraar dood is, maar dat hij wel op de een of andere manier betrokken was bij de film. Volgens Aaron blijft dat met opzet geheim, net zoals het een verrassing moest worden dat er überhaupt een film kwam. "Het enige wat ik kan zeggen, is dat mensen waarschijnlijk heel blij zijn met wat ze straks te zien krijgen." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Breaking Bad-acteurs brengen drankmerk op de markt

El Camino: A Breaking Bad Film is vanaf 11 oktober te zien bij Netflix.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore