Entertainment

Beau van Erven Dorens wint weer Televizier-Ster

10 oktober 2019 12:18 Aangepast: 10 oktober 2019 13:37

Als iemand zichzelf durft te zijn voor de camera, dan is het Beau van Erven Dorens (48) wel. Zijn eigenzinnigheid wordt bewonderd door collega’s uit het vak én de kijkers thuis. Vorig jaar nog werd de presentator uitgeroepen tot omroepman van het jaar en won 'ie de Televizier-Ring. Ook dit jaar ging hij niet met legen handen naar huis.

"Ik sta natuurlijk op de schouders van ontzettend veel mensen"

Beau liet Arjen Lubach en André van Duin achter zich. Het RTL-gezicht sleepte een jaar geleden ook al de award voor beste presentator in de wacht. Vorig jaar ging hij bovendien naar huis met de felbegeerde Ring voor Beau Five Days Inside.

"Ik ben natuurlijk ongelofelijk vereerd. Ik sta natuurlijk op de schouders van ontzettend veel mensen in mijn teams die voor mij allemaal het zware werk doen. Ik sta voorop in mijn programma’s over daklozen heb ik echt alles te danken aan mijn team", bedankte hij de mensen achter hem in zijn speech.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Beau over talkshow: 'Het gaat iedere dag een stukje beter'

Twitter is het helemaal eens met de uitslag en noemt hem een terechte winnaar.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Dat is pas humor! Emma Wortelboer neemt zichzelf op de hak

"Vorig jaar had ik echt de mooiste avond uit mijn leven, dat was helemaal te gek", vertelde Beau voor hét tv-moment van het jaar op de rode loper aan het ANP.  "Het was fantastisch."

Toch werd de presentator niet anders behandeld als oud-winnaar. "Een ereplaats? Nee nee, bij de garderobe sta ik gewoon in de rij om m'n jas in te leveren."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nienke Plas bewijst dat glamour niet veel hoeft te kosten

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore