Entertainment

Prins Harry en Ed Sheeran slaan handen ineen

10 oktober 2019 11:28
Beeld © Instagram: @sussexroyal

Nadat we gisteren in een video konden zien hoe Ed Sheeran (28) en prins Harry (34) op een samenwerking leken te hinten, is vandaag het hoge woord er nu al uit. De twee slaan de handen ineen voor Wereld Geestelijke Gezondheid Dag.

"Het wordt tijd dat we ons hiertegen verzetten"

Op de Instagram van Prins Harry en Meghan verscheen vandaag een nieuw filmpje. Hierin zien we hoe de twee plannen maken om een groot probleem aan te pakken. Toch lijkt er sprake van enige vorm van miscommunicatie. “Ik ben hier heel gepassioneerd over”, vertelt de zanger aan de royal. Prins Harry legt uit dat hij het heel fijn vindt dat iemand met zo’n talent wil meehelpen om het onderwerp bespreekbaar te maken. “Mensen weten niet hoe het is voor ons. Met alle grappen en opmerkingen. Het wordt tijd dat we ons hiertegen verzetten.”

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wat heeft deze video van prins Harry en Ed Sheeran te betekenen?

Waar Ed Sheeran het wil gaan opnemen voor roodharigen en zelfs al een gehele powerpoint klaar had staan, liggen de zaken toch iets anders. De twee gaan zich namelijk inzetten voor World Mental Health Day. “Zowel Prins Harry als Ed Sheeran willen ervoor zorgen dat je niet alleen vandaag, maar elke dag voor jezelf, je vrienden en de mensen om je heen zorgt”, valt te lezen bij de video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore