Entertainment

De dames smullen van Viktor Verhulst in Ranking the Stars

10 oktober 2019 12:22
Beeld © RTL

In Ranking the Stars werden gisteravond de kandidaten weer flink het vuur aan de schenen gelegd. Een van de vragen was wie de beste klusser is. Patricia Paay weet in ieder geval wie er het beste uit zou zien in een klussersoutfit.

"Wij weten daar wel raad mee, hè"
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Viktor en Ryanne gaan hard tegen hard in Ranking the Stars

Roy Donders heeft de eer om zijn lijst voor te lezen en de vraag 'Wie is de beste klusser?' te beantwoorden. Van Viktor Verhulst verwacht hij niet zoveel en dus zet hij hem op plek zes. "Maar ik denk wel dat een bouwvakkersoutfit hem geweldig zou staan", aldus de stylist van het zuiden. "Ja....", klinkt er vanuit de hoek van Patricia Paay. De diva ziet het al helemaal voor zich. "Met zo'n riem...", gaat ze verder. "Ja Patries, wij weten daar wel raad mee, hè", merkt Roy op.

Paul de Leeuw wordt ook nog even naar zijn mening gevraagd. "Ik vind Viktor een heel aantrekkelijke man, maar ik weet... ik weet... Veel te moeilijk allemaal", besluit de presentator. Dan laat Gerda Havertong ook nog even van zich horen: "Ik denk dat hij veel te ongeduldig is." De kandidaten kunnen hun oren bijna niet geloven, gaat de oude Sesamstraat-bewoonster een schunnige opmerking maken? "Veel te ongeduldig om te klussen", legt ze uit. Er klinkt een gezamenlijke "oooh" vanaf de tribune.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Emma Wortelboer vuurt terug in Ranking the Stars

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore