Entertainment

Expeditie-Mariana: 'Ik vond mezelf echt lelijk op Robinson'

08 oktober 2019 14:59
Beeld © RTL Boulevard/Videoland

Mariana Verkerk (59) heeft nu al haar stempel gedrukt op dit seizoen van Expeditie Robinson. Het voormalige model trok de stoute schoenen aan en zorgde ervoor dat Kim Kötter (37) eruit vloog. En hoewel de kijkers met plezier toekijken hoe dit allemaal uitpakt, vindt Mariana het verschrikkelijk om zichzelf terug te zien.

"Jezus, wat zie ik eruit. Echt niet te doen" 

Of je nu model bent of niet, op zo'n eiland valt er weinig te frunniken of mooi te maken, aldus Mariana. Wanneer Fatima Moreira de Melo (41) aan haar vraagt wie 'het minst verzorgd' rondliep op Robinson, was de blondine stellig: "Mezelf!" En daar blijft het niet bij. "Ik zag er niet uit! (...) Ik ben sowieso heel wit van mezelf én ik loop nooit zonder make-up rond. En als ik terugkijk, denk ik: Jezus, wat zie ik eruit. Echt niet te doen." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Expeditie-Mariana: 'Ik ben heel trots op wegwerken Kim Kötter'

Robinson Confessions spreekt iedere aflevering één van de smaakmakers van het seizoen. Mariana's list zorgde ervoor dat Kim Kötter het veld moest ruimen, een slag die voor veel onrust zorgde. Volgende week maandag is Akwasi (31) te gast, die alles vertelt over zijn Expeditie-avontuur. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore