Entertainment

André dankbaar voor nominatie Televizier-Ster

08 oktober 2019 11:55 Aangepast: 08 oktober 2019 13:13
Beeld © ANP

André van Duin maakt woensdag voor het eerst in decennia kans op een prijs tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. De komiek kan door zijn presentatiewerk naar huis gaan met de Televizier-Ster Presentator. Dat het een publieksprijs is, maakt het voor Van Duin extra bijzonder, vertelt hij aan BuzzE. "Het gaat wel goed op m’n oude dag."

"Het gaat wel goed op m’n oude dag"

De Heel Holland Bakt-presentator zou het mooi vinden om woensdag met de prijs naar huis te gaan. "Je maakt een programma uiteindelijk niet voor jezelf. Je doet het omdat je het leuk vindt om te doen, maar wilt toch dat mensen er met plezier naar kijken. Als zij dan op je stemmen omdat ze het programma waarderen dan is dat geweldig."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Botkanker ontdekt bij echtgenoot André van Duin

Van Duin gunt het de andere twee genomineerden Beau van Erven Dorens en Arjen Lubach ook van harte. "Beau en Arjen zijn allebei hartstikke leuk en goed. Dus daar zou ik niet zuur van worden."

Over zijn kans op de overwinning durft de komiek geen uitspraken te doen. "Ik heb een eigen publiek en als veel mensen daarvan stemmen dan is dat fijn natuurlijk. Maar ik heb niet zo’n hype achter me aan als anderen. Winnen is mooi, maar we moeten maar zien hoe er gaat worden gestemd."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jan Slagter baalt van mislopen Televizier-Ring nominatie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore