Entertainment

Netflix komt met bizar grappige zombie-serie

08 oktober 2019 13:44 Aangepast: 08 oktober 2019 14:15
Beeld © Netflix

Fans van series als The Walking Dead en The End of the F***ing World kunnen hun hart deze maand weer ophalen. Netflix komt namelijk met de ideale mix van deze twee en de eerste trailer is... bizar en hilarisch.

In de serie Daybreak zien we wat er gebeurt als op de avond van het gala een nucleaire explosie plaatsvindt en daardoor alle volwassenen veranderen in zombies. Vanaf dat moment hebben de tieners het voor het zeggen en dat is nou niet bepaalde de ideale wereld. We volgen de zeventienjarige Josh die opzoek gaat naar zijn vriendin Sam. Hij krijgt hierbij hulp van de twaalfjarige pyromaan Angelica en Wesley, die zich tot samurai heeft bekroond. Ze moeten zien te overleven in een apocalyptische wereld waarin alleen de tieners het hebben overleefd en de nerds nog altijd worden gepest.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rico Verhoeven scoort rol in Netflix-serie Undercover

In zo'n situatie zou je haast denken dat iedereen wil en kan samenwerken, maar niks is minder waar. Net als op de middelbare school heb je altijd de verschillende groepjes: de nerds, de cheerleaders en de atleten. Dit keer hebben de groepjes echter ook nog een vleugje Mad Max over zich heen. Netflix heeft zojuist een eerste trailer online gezet en de eerste beelden zijn veelbelovend.  

De Netflix-serie Daybreak is vanaf 24 oktober te zien bij de streamingdienst. Wil je je portie zombies toch eerder hebben, dan kan je vanaf woensdag 9 oktober genieten van een nieuw seizoen van The Walking Dead. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore