Entertainment

Oneindig verdriet voor vrouw overleden Fernando Ricksen

07 oktober 2019 10:54 Aangepast: 07 oktober 2019 11:05
Beeld © Instagram @veronikaricksen

Veronika Ricksen (33), de vrouw van de overleden voetballer Fernando Ricksen (43), is nog altijd in diepe rouw. Aan haar volgers op Instagram laat ze weten hem nog elke dag ontzettend te missen. Bij haar verdrietige bericht plaatst ze een zwart-witfoto van haar 'eindeloze liefde'.

"Mooiste man en liefde van mijn leven"

Op het gedeelde kiekje kijkt de overleden sportman recht in de camera. "Ik mis je elke dag zo erg", schrijft Veronika erbij. "Mooiste man en liefde van mijn leven."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vrouw overleden Fernando Ricksen deelt verdrietig bericht

Fernando Ricksen overleed afgelopen 18 september op 43-jarige leeftijd. De voormalig profvoetballer leed al lange tijd aan de ziekte ALS, die hem fataal werd. Fernando maakte in 2013 aan tafel bij De Wereld Draait Door bekend te lijden aan deze verschrikkelijke ziekte. Maar ondanks alle tegenslagen bleef hij positief. Volgens een arts van het St. Andrew’s Hospice in Airdrie, zo’n halfuur rijden van Glasgow, had hij zelden iemand gezien met zo veel humor en positiviteit. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Fernando Ricksen (43) overleden

Fernando hield dan ook altijd vol dat hij de eerste zou zijn die ALS zou overleven. "Sommigen vonden het maar raar dat ik dat zei", vertelde hij naar aanleiding van zijn uitspraak in 2013. "Omdat er nog altijd geen medicijn is gevonden, was dat onrealistisch. Wat een onzin. Ik vind het juist raar dat mensen zo denken."

In 2014 trouwde Fernando met de Russische Veronika. Samen hebben ze een dochtertje van zeven, Isabella.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore