Entertainment

Kylie Jenner krijgt bakken met kritiek om exorbitant dure auto

07 oktober 2019 04:00 Aangepast: 07 oktober 2019 07:59
Beeld © Instagram @kyliejenner

Kylie Jenner heeft zich de verontwaardiging van haar volgers op de hals gehaald door foto's en video's te delen van haar nieuwe auto. De witte Bugatti Chiron kostte de cosmetica-ondernemer een slordige 3 miljoen dollar.

"Hoe kun je dit voor jezelf verantwoorden terwijl er ook mensen zijn die niet te eten hebben?"

De 22-jarige plaatste een video van haar nieuwe auto met een oranje interieur en zette daar een aantal Halloween-emoji's bij. In haar Instagram Stories liet ze zien dat ze haar eerste rit door Los Angeles maakte in de auto.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vermeende maitresse ex-vriend Kylie Jenner reageert op breuk

Veel van haar volgers vonden echter dat ze te veel opschepte en dat 3 miljoen een wel erg exorbitant bedrag is om aan een auto uit te geven. Volgens The Blast lieten zij comments achter als "Hoe kun je dit voor jezelf verantwoorden terwijl er ook mensen zijn die niet te eten hebben?" en "Nog een auto. Er zijn ook mensen die maar met moeite de eindjes aan elkaar kunnen knopen. Ik ben blij voor haar, maar wanneer is het een keer genoeg?"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Kylie Jenner bevestigt breuk met Travis Scott'

Kylie trok zich het commentaar blijkbaar aan: later zondag verwijderde ze de posts over de auto. Ze reageerde verder niet op de kritiek.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore