Entertainment

Groot gemis tijdens verjaardag Quinty Trustfull

06 oktober 2019 15:53
Beeld © ANP

Quinty Trustfull mag vandaag alweer 48 kaarsjes uitblazen en dat viert de Koffietijd-presentatrice bij haar grote liefde in Atlanta. Maar dat betekent wel zonder dochter Moïse en zoon Kayne Dino. Zij ontbreken op het grote verjaardagsfeest en dat doet de jarige Quinty stiekem wel een beetje pijn.

"Lang leve ons internationale gezin"

Ondanks het gemis van haar kids, kan Quinty er wel nog grapjes over maken. "Jullie begrijpen dat ik Moïse en Kayne Dino stiekem wel mis hier", schrijft ze bij een feestelijk kiekje op Instagram. "Lang leve ons internationale gezin."

Gelukkig wordt het verdriet verzacht door lieve verjaardagswensen van collega's. "Happy b-day babe", laat Manon Meijers achter. Ook Inge de Bruijn, Bridget Maasland en William Rutten feliciteren haar onder de post. "Van harte knappe vrouw!", schrijft de fotograaf met een dikke kus.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Quinty Trustfull in de bres voor awareness borstkanker

Dochter Moïse kan natuurlijk niet achterblijven en heeft ook nog een verjaardagsboodschap voor haar liefste moeder. Op haar eigen Instagram deelt ze een aantal foto's van hen samen. "Trots op jou en hoe je alles doet", schrijft ze er emotioneel bij. "Mis je wel een beetje boel nu ik dit typ... love you foreveurrrr tot aan de oneindigheid."

Nu kan de dag van Quinty helemaal niet meer stuk! "Wat is dit lief!, plaatst ze verrast onder het berichtje van haar dochter. "Ik mis jou ook!"

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Quinty Trustfull doopt eigen tulp

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore