Entertainment

Zoet: André Hazes barst van trots tijdens vakantie met zoontje

04 oktober 2019 21:11 Aangepast: 04 oktober 2019 21:22
Beeld © Instagram @andrehazes

Een zorgeloze vakantie had André Hazes (25) wel verdiend. Het drukke schema van de zanger eist zijn tol, maar nu geniet hij op Bonaire met zijn zoontje André en vriendin Monique Westenberg (41). En de kiekjes zijn ongekend zoet.

"Drie generaties"

André geniet momenteel van een welverdiende vakantie op Bonaire met zijn kleine gezinnetje. De zanger is op het eiland met zijn vriendin Monique en zoontje André en leggen ieder moment vast voor de camera. Zo krijgen de fans dagelijks wel een Instagram-update van de drie. Ook André's geluidsman is aanwezig, wie de zanger ziet als échte familie. "Drie generaties", schrijft hij dan ook bij lieve foto van hemzelf, Pedro en zijn zoontje. 

View this post on Instagram

3 generaties❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Cute: Waylon en André Hazes als broekies in Telekids

Zoals fans van André en Monique weten, krijgen de twee ook genoeg van honden. Een perfecte gelegenheid dus om een dierenopvang op het eiland te bezoeken en enorm veel pups te knuffelen in het bijzijn van hun zoontje. De drie delen dan ook meerdere kiekjes met de beesten. Maar van lange duur zal het tripje niet zijn, aangezien André binnenkort het podium van Ahoy bestormt én de kleine Dré eind deze maand jarig is. 

View this post on Instagram

@fkkanimalrescue ❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes te zien in De Slimste Mens Vlaanderen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore