Ga naar de inhoud
Entertainment

Gaby Blaaser laat alle kritiek van zich afglijden: 'Ik lach erom'

Beeld © ANP

De blote vertoning van Gaby Blaaser (33) levert haar naast een hele hoop likes en volgers vooral veel kritiek op. Maar dat laat de blondine volledig koud, vertelt ze aan Veronica Magazine.

"Wat je ook doet, het is toch nooit helemaal goed"

Na SpangaS en GTST heeft Gaby een behoorlijke carrièreswitch gemaakt. De blondine focust volledig op het influencer-leven en laat zich van haar meest kwetsbare kant zien op Instagram. Bovendien lijkt ze haar succesformule helemaal te hebben gevonden: zo bloot mogelijk. En alle kritiek die dat oplevert, doet haar niets. "Wat je ook doet, het is toch nooit helemaal goed", legt ze uit aan Veronica Magazine

Gaby
Lees ook:
Gaby Blaaser: 'Die foto's kosten heel wat moeite om te maken'

Gaby ziet er zelfs de lol van in. "Wat ze over me schrijven en roepen vind ik eigenlijk wel vermakelijk. Ik lach erom", aldus de blondine. De voormalige actrice heeft zelf geen problemen met haar garderobe. Het heeft zelfs een voordeel: op straat herkent niemand haar met kleren aan. "Ik zit lekker in mijn vel, ik voel me goed. En dat wil ik laten zien. Zelf kijk ik ook graag naar foto's van sexy vrouwen. Sterker: ik volg alleen maar sexy vrouwen op Instagram." 

Fred
Lees ook:
Fred van Leer, Donny Roelvink en Gaby Blaaser in Halloweenfilm

Ook denkt Gaby precies te weten waarom zij zo succesvol is op social media. "Op de botox in mijn gezicht en de fillers in mijn lippen na", aldus de blondine. Toch heeft ze aangegeven een borstvergroting te overwegen. Ook die verandering in haar leven zal vast te volgen zijn op Instagram.