Entertainment

Nickelback laat tweet Donald Trump verwijderen

04 oktober 2019 03:16 Aangepast: 04 oktober 2019 07:19
Beeld © ANP

De band Nickelback heeft een video van de Amerikaanse president Donald Trump over Joe Biden van Twitter laten verwijderen. De reden hiervoor is dat Trump in zijn tweet een nummer van de Canadese rockband gebruikte, zonder hen daarvoor toestemming hebben gevraagd. En dat zinde de Canadezen niet, meldt People.

Trump deelde de Nickelback-muziekvideo Photograph uit 2005, waarmee hij verwees naar de foto die Biden ooit genomen heeft met zijn zoon Hunter en een aantal Oekraïense hoogwaardigheidsbekleders. Volgens 'the Donald' stinkt het zaakje en is er sprake van corruptie, waarnaar hij nu onderzoek wil laten doen. Biden ontkent dat zowel hij als zijn zoon 'foute zaken' met hen hebben gedaan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Robert De Niro: 'Het is schandelijk wat Trump doet'

Nickelback voelde er echter niets voor om betrokken te worden in politieke 'gevechten' en liet de video verwijderen vanwege inbreuk op hun copyright. Officieel heeft de band zelf niet gereageerd op het incident. Hun platenmaatschappij Warner Music zou verantwoordelijk zijn geweest voor het verwijderen van Trump's tweet.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore