Entertainment

Britt Dekker neemt presentatie rode loper Televizier Gala op zich

03 oktober 2019 20:13 Aangepast: 03 oktober 2019 22:43
Beeld © Ruud Baan

Britt Dekker (27) presenteert woensdag weer de Rode Lopershow voorafgaand aan het Gouden Televizier-Ring Gala in Amsterdam. Britt gaat langs de rode loper in gesprek met de kanshebbers voor de televisieprijzen. Stylist Maik de Boer (58) beoordeelt de outfits van de sterren, kondigde omroep AVROTROS donderdag aan.

In de Rode Lopershow wordt al meteen de eerste prijs van de avond bekendgemaakt. De Televizier-Ster Digital Impact wordt uitgereikt aan het programma met de leukste online-ervaring voor de kijker. Genomineerd zijn Boer zoekt Vrouw (KRO-NCRV), Expeditie Robinson (RTL 5) en Heel Holland Bakt (Omroep MAX). Deze prijs ging vorig jaar naar het programma Wie is de Mol?

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Arjen Lubach: 'Chateau Meiland is favoriet voor Televizier-Ring'

Boer zoekt Vrouw heeft de nominatie te danken aan de webseries waarin afgevallen boeren worden gevolgd. Expeditie Robinson, dat dit jaar van RTL 5 naar RTL 4 verhuisde, is wederom in de running omdat ook onbekende Nederlanders een gooi mochten doen naar een plek in de survivalshow. De Omroep MAX-hit Heel Holland Bakt gooit hoge ogen met zijn app.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dionne Stax neemt presentatie Gouden Televizier-Ring Gala over

Britt Dekker maakt later op de avond ook zelf kans op een prijs. Ze maakt met haar Zappsport-collega Ron Boszhard kans op de Televizier-Ster in de categorie Jeugd, voorheen de Gouden Stuiver.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore