Entertainment

Gallyon van Vessem kondigt laatste werkdag Hart van Nederland aan

03 oktober 2019 17:43
Beeld © ANP

Op maandag 21 oktober presenteert Gallyon van Vessem (50) voor het laatst Hart van Nederland. Dat is zojuist bekendgemaakt aan de hand van een persbericht.

"Ik wens mijn mede presentatoren, redactieleden en alle andere collega’s veel succes. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet"

Gallyons afscheid als presentatrice van Hart van Nederland hangt samen met toekomstige aanpassingen in het programma, zo werd al eerder bekend. "SBS6 oriënteert zich op mogelijkheden om Hart van Nederland te versterken. Daarbij wordt naar alles gekeken: inhoud, vorm­geving, decor, digitale omgevingen en ook naar presentatie. Voor Gallyon is in het toekomstige Hart van Nederland geen presentatierol meer weggelegd", vertelt Marco Louwerens (zenderdirecteur bij Talpa) over het vertrek van de blondine.

"Om die reden hebben we met elkaar afgesproken dat ze op 21 oktober voor het laatst Hart van Nederland presenteert waarna zij uitdagingen buiten Talpa Network aan zal gaan. We zijn Gallyon zeer dankbaar voor de jarenlange inzet voor SBS6 en Hart van Nederland en wensen haar het allerbeste toe.” 

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Crisis bij Hart van Nederland: Selma en Gallyon ontslagen

Gallyon laat in het bericht weten de afgelopen zestien jaar met ongelofelijk veel plezier en liefde bij het nieuwsprogramma te hebben gewerkt. "Ook heb ik met veel passie programma’s als ActienieuwsStem van Nederland en Team Vermissingen gemaakt en gepresenteerd. Daar ben ik trots op. Het programma Hart van Nederland gaat een nieuwe fase in", vertelt ze over haar afscheid.

"Helaas heb ik daar geen rol in en dat vind ik jammer. Ik wens mijn mede presentatoren, redactieleden en alle andere collega’s veel succes. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

'Einde voor presentatrices Hart van Nederland'

In 1995 vormde Gallyon samen met Milika Peterzon het eerste presentatieduo van Hart van Nederland. Een paar jaar later alweer maakte ze een uitstapje om in 2004 weer terug te keren naar SBS. Van 2006 tot en met 2012 was ze ook een van de vaste gezichten van Shownieuws.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore