Entertainment

ZIEN: Love Island-sterren vormen supergroep in X Factor UK

03 oktober 2019 14:10
Beeld © Instagram @eyalbrooker

X Factor UK gooit het dit keer over een heel andere boeg. Simon Cowell (59) en co. proberen een andere aanpak en laten beroemdheden strijden om een platencontract. Deze Love Island-sterren proberen een plekje te bemachtigen in de show.

Simon wordt bijgestaan door Nicole Scherzinger (41) en Louis Walsh (67) in de zoektocht naar het volgende zangtalent in The X Factor: Celebrity. En zoals de naam al doet vermoeden, strijden beroemdheden dit keer voor een plekje op het podium. De eerste trailer van de show onthult ook al een paar bekende gezichten en die lijken regelrecht vanaf een zonnig Love Island-avontuur te zijn gekomen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Blok je agenda: datum Love Island-finale is bekend

Er komt namelijk een soort Love Island-supergroep aan. Wes Nelson, Samira Mighty, Eyal Booker en Zara McDermott (samen The Islanders genoemd) uit seizoen vier hebben de krachten gebundeld en doen mee aan het programma. Ook oud-Ex On The Beach-bekende Megan McKenna maakt haar zangwedstrijd-debuut in de show. Andere deelnemers zijn Kevin McHale uit Glee, journalist Martin Bashir en voormalig talkshow-presentatrice Ricki Lake.  

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore