Alles over Love Island 2019

Blok je agenda: datum Love Island-finale is bekend

03 oktober 2019 13:54
Beeld © Nick van Ormondt

Het nu al turbalente tweede seizoen van Love Island is al een tijdje in volle gang. Met niemand minder dan Monica Geuze (24) als presentatrice is iedereen weer razend benieuwd welk liefdeskoppeltje er vandoor gaat met de beloofde 25.000 euro. Pak snel je agenda, want na zes weken op het prachtige Gran Canaria wordt op 3 november bekendgemaakt welk stelletje de opvolgers van Denzel en Aleksandra uit seizoen 1 worden. Let op: dit artikel bevat spoilers over Love Island.

"Schattig stel, toch?"

Er is geen discussie over mogelijk dat het nieuwe seizoen Love Island weer billenknijpend spannend is. In de afgelopen aflevering moesten er niet één, maar zelfs twee deelnemers het eiland verlaten! Mensen spraken dan ook over een keihard kampvuur-moment. Tot nu toe waren de vier populairste love birds veilig: Luca en Alicia, Mac en Sha, Lisa en Thijs en Ziggy en Victoria. De rest van de knapperds moeten dus nog even goed hun best doen om tot drie november in de race te blijven. 

Miniatuurvoorbeeld
LEES MEER:

Monica Geuze betreurt haar Love Island-avontuur

Valerie den Zandvoort was de eerste vamp die het spel moest verlaten. Zij heeft onlangs een aantal vragen beantwoord op haar Instagram, en daar vertelt ze wie haar lievelingskoppel is: Thijs en Lisa. "Schattig stel, toch?", schrijft de brunette. "Staan mooi bij elkaar en kwam ook oprecht over. Stiekem vond ik Daniël en Victoria ook leuk samen! Het was dan geen koppel, maar toch." Verder vertelt de ex-deelneemster dat ze het erg jammer vindt dat ze zo snel weg moest. "Ik had graag een paar daagjes extra gewild."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore