Entertainment

Will Smith brengt Fresh Prince of Bel Air-kledinglijn op de markt

03 oktober 2019 03:23 Aangepast: 03 oktober 2019 20:58
Beeld © NBC

Will Smith brengt een kledinglijn op de markt die helemaal in het teken staat van The Fresh Prince Of Bel-Air. De sportieve shirts, broeken en sokken zijn volgens de acteur maar een paar weken verkrijgbaar.

"Ik ben er helemaal hyper van, alsof ik twaalf ben"

Will speelde van 1990 tot 1996 de hoofdrol in de comedy, die ging over een tiener uit een armere buurt in Philadelphia die verhuisde naar zijn rijke oom en tante en hun gezin in het chique Bel-Air. De kledingstukken die hij nu op de markt brengt, zijn allemaal geïnspireerd op zijn personage Will. Zo zit er een trainingsjack in de collectie die een donkerblauwe buitenkant heeft, maar ook binnenstebuiten te dragen is met een veel kleurigere print. In de serie veranderde Will de voering van de colbert die hij op zijn nieuwe privéschool moest dragen, zodat hij het jasje andersom kon dragen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Will Smith gaat strijd tegen extra kilo’s aan

In zijn Instagram Stories heeft de inmiddels 51-jarige acteur de grootste lol met zijn nieuwe collectie. "Ik weet niet waarom ik dit niet deed toen we The Fresh Prince maakten", roept hij daar onder andere in. "Ik ben er helemaal hyper van, alsof ik twaalf ben."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore