Entertainment

Zóveel kostte bruiloft Justin en Hailey Bieber

02 oktober 2019 17:29
Beeld © Instagram @justinbieber

Een bruiloft is over het algemeen al een duur partijtje. Maar als de celebrities het doen, loopt het exorbitant uit de klauwen. Zo ook voor Justin (25) en Hailey Bieber (22). Het pas hertrouwde stel heeft een fortuin uitgegeven aan hun bruiloft.

Een jaar nadat ze het wettig hebben gemaakt, stapten Justin en Hailey opnieuw in het huwelijksbootje. Dit keer was het een riant festijn met allerlei ditjes en datjes en een enorme gastenlijst. Aan het bruiloftsfeest in South Carolina hing dan ook een heftig prijskaartje. Volgens E! News zou het stel het gigantische bedrag van maar liefst 500 duizend dollar hebben afgetikt voor de festiviteiten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Justin en Hailey Bieber delen eerste bruiloftskiekjes

Justin en Hailey gaven elkaar het jawoord in het hotel Montage Palmetto Bluff en mochten ze het volledig hebben afgehuurd, zou dat neerkomen op een slordige $139,500. Er zijn namelijk 198 kamers in het hotel en kosten zo'n $705 per nacht. De twee hebben naar schatting een stuk of 150 mensen uitgenodigd. Reken maar uit. Ook de weddingplanner Mindy Weiss kost een godsvermogen. Volgens The Washington Post vraagt ze gemiddeld zo'n $151.300. 

Eten en drinken kan natuurlijk niet ontbreken en wordt geschat op $60.000 voor voorgerechten, hoofdgerechten, bruidstaart, cocktails en wijnen. Bovendien zouden Justin en Hailey een barbecue hebben geïnstalleerd waar $225 per persoon voor werd gerekend. Dat betekent nog eens $33.750 bovenop het bonnetje. Daarbovenop komt ook nog eens een flinke belasting van rond de 13%. En daarnaast nog de kosten van het personeel, brunch, outfits, photobooth en vele andere kosten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Justin Bieber in paniek en vraagt volgers om hulp

Uiteindelijk komt de schatting dus op een half miljoen dollar, wat in euro's neerkomt op een 456.704,50. Maar ja, rijk en verliefd. Voor Justin is het slechts een zakcentje. Het vermogen van de zanger wordt namelijk geschat op een slordige 265 miljoen dollar. Ook Hailey zit er warmpjes bij, maar gaat er wel op vooruit door haar nieuwe echtgenoot. Het model heeft een geschat vermogen van drie miljoen dollar. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore