Entertainment

Erica Meiland maakt zich ernstige zorgen: 'Martien is te dun'

02 oktober 2019 15:35
Beeld © Annoeska Philips/Talpa

De Meilandjes klussen erop los in hun Chateau Marillaux en boeken succes na succes. Maar Erica maakt zich nu wel zorgen om haar echtgenoot Martien. De blondine vindt dat de extravagante kasteelheer een paar kilo's teveel is kwijtgeraakt tijdens de verbouwing.

Erica en Martien wijnen, wijnen, wijnen, maar werken er vooral op los. De twee hebben het er maar druk mee en Martien heeft zelfs een nieuw programma in de maak. De kasteelheer kan maar geen rust vinden. Patty Brard kwam op bezoek bij de Meilandjes voor haar nieuwe programma Zo goed als nieuw, waarbij ze in gesprek ging met het onconventionele stel. "Hij moet echt rustiger aan gaan doen", vindt Erica. "Hij blijft maar vliegen." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Facelift' gaat helemaal mis bij Martien Meiland

Het chateau is volgeboekt en de camera's blijven draaien. Martien is naast kasteelheer ook te zien in andere programma's, zoals Ranking the Stars en binnenkort ook in Cash or Trash. Maar Erica denkt dat het zijn tol eist op zijn lichaam. "Kijk nou hoe mager hij eruitziet, hij is net een cocktailprikker!", legt ze uit aan Patty. De volle dagen en hectiek in het kasteel hebben ervoor gezorgd dat de ranke Martien nu nog slanker voor de dag komt. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Is Maxime Meiland zwanger van tweede kindje?

Zo goed als nieuw met Patty Brard is elke woensdag te zien om 21.30 uur op SBS6. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore