Entertainment

Genieten: Robinson Confessions komt terug met seizoen twee

02 oktober 2019 15:18 Aangepast: 03 oktober 2019 10:26
Beeld © RTL/Videoland

Het is weer een heftig seizoen van Expeditie Robinson met behoorlijk wat interessante figuren. Fatima Moreira de Melo (41) spreekt dit keer niet de afvallers, maar de grootste smaakmakers van het seizoen.

Robinson Confessions is weer terug met seizoen twee! Dit keer ontvangt oud-deelneemster en hockeyster Fatima de meest interessante kandidaten van het seizoen. De smaakmakers komen bij haar langs om in vier rondes hun Expeditie-avontuur te bespreken. Te beginnen met de twee hoogtepunten van hun deelname. Fatima wil namelijk hét verhaal van de smaakmaker weten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Expeditie Robinson gooit wederom onverwachte twist in het spel

In de tweede ronde legt Fatima de smaakmaker drie keuzes voor met betrekking tot zijn of haar medekandidaten. Het zijn heftige dilemma's waar de kandidaat uit moet kiezen. Bijvoorbeeld wie de grootste bitch is van de show of de grootste aansteller. De derde ronde staat in het teken van de kijkers en wat zij van hun Robinson-deelname vinden. Van de pers, social media, de mening van oud-kandidaten tot aan wat Fatima in de wandelgangen gehoord heeft. De BN’er krijgt in deze ronde het vuur aan de schenen gelegd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Expeditie-Fien en Hugo pakken de draad weer op

Tot slot is in de vierde ronde het moment daar om bij te praten over het privéleven van de kandidaat. Het Robinson-avontuur is natuurlijk al een aantal maanden geleden, dus wat is er de afgelopen maanden allemaal gebeurd in het privéleven van de afvaller? En de eerste aflevering van Robinson Confessions met de eerste gast Mariana Verkerk is vanaf maandagochtend te zien op RTLXL of bij Videoland. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore