Entertainment

Katja Schuurman: 'Zeven mensen tegelijk in de jacuzzi'

02 oktober 2019 09:13 Aangepast: 02 oktober 2019 11:41
Beeld © ANP

Het is geen geheim dat Katja Schuurman (44) allesbehalve preuts is. Regelmatig doet ze in de media uitspattingen over haar vurige liefdesleven. De presentatrice heeft er dan ook geen enkel probleem mee om voor het Vlaamse programma Gert Late Night, onder de lakens te kruipen met James Cooke (34). Eenmaal in bed doet de brunette een paar pittige uitspraken.

"Soms denken we: wat leuk is het hier (...) En dan kan er van alles ontstaan"

Hoewel Katja nooit onder stoelen of banken heeft gestoken niet vies te zijn van 'vrije liefde', weet ze presentator James toch te verbazen tijdens het interview. Het begint allemaal redelijk onschuldig met het laten zien van wat littekens op haar vinger. “Dat is van zo ver je vingers in je keel steken", aldus Katja. Maar al snel neemt het gesprek een andere wending als de Vlaming haar vraagt naar haar seksleven.

"We zijn sowieso altijd met z’n twee", doet de 44-jarige zonder enige vorm van gêne een boekje open. "Soms denken we: wat leuk is het hier. Dat is ook een leuk iemand en dat is ook een leuk iemand. En dan kan er van alles ontstaan...” En als ze het over van alles heeft, dan bedoelt ze ook echt van alles. Mannen, vrouwen, mannen én vrouwen: Katja en Freek lusten er wel pap van.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Katja Schuurman 'zingt' megahit Ademnood nog een keertje

Als James haar vraagt met hoeveel mensen ze tegelijk seks heeft gehad valt hij bijna steil achterover. "Hoeveel hadden we er laatst in de jacuzzi?” denkt ze hardop. “Zeven?” En hoewel 'bedpartner' James duidelijk niet op het aantal gerekend had, stelt het volgens Katja niet veel voor. "Hoeveel mensen gaan er niet uit elkaar? Vaak is de reden dat iemand vreemdgaat, dat die spanning er niet meer is. Ik vind stiekem veel erger dan open."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Katja Schuurman te zien in Vlaamse Slimste mens

Gedurende het interview spreekt ze ook openhartig over haar bipolaire stoornis. “Ik heb een redelijk lichte vorm. Van woede-uitbarstingen tot heel, heel, heel verdrietig zijn. Dat schiet heel erg heen en weer", vertel ze. "Soms sta ik op ’s morgens en dan voel ik me on top of the world, en er zijn dagen dat ik opsta en denk: alsof ik vergeet wie ik gisteren was.”

Er zijn dan ook periodes geweest waar ze een gevaar voor zichzelf was. Katja bekent: "Vroeger zat ik in een meidengroepje en toen heb ik mezelf zo hard geslagen. Ik zag er niet uit en mijn gezicht was helemaal dik en toen bleek ik een hersenschudding te hebben.” Gelukkig heeft ze nu medicijnen, maar er zit wel een klein addertje onder het gras. De krullenbol wil namelijk heel graag een kindje samen met haar lief, maar dat mag niet als ze de medicijnen slikt. "Ik ben 44 en kan niet zo heel erg lang meer wachten.”

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore