Ga naar de inhoud
Alles over Love Island 2019

Monica Geuze betreurt haar Love Island-avontuur

Beeld © YouTube-kanaal Monica Geuze

Gran Canaria is eens in de zoveel dagen thuis voor Monica Geuze (24). En hoewel ze zoveel zin had in haar presentatieklus, valt Love Island haar toch best zwaar.

"Ik ga proberen niet te klagen"

Voor Love Island moet Monica regelmatig het vliegtuig pakken. En hoewel ze heel blij is met haar klus als presentator vallen sommige aspecten haar ook een beetje tegen. Te beginnen met de reistijd van de vluchten. "Ik sta wéér op Schiphol", begint de vlogger. Eenmaal op haar bestemming beseft Monica dat ze kapot is. "Na honderd jaar zijn we eindelijk geland in Gran Canaria. We zijn er weer. De vlucht leek echt 80 jaar te duren en we dachten dat we neer gingen storten."

Monica
Lees ook:
Monica Geuze wil stoppen met vloggen

Ook de herkoppeling van de deelnemers van Love Island zit haar niet helemaal lekker. "Er is iemand naar huis gestuurd. Ik was zo zenuwachtig, echt niet normaal", legt Monica uit in de vlog. "Ik ben benieuwd wanneer ik weer terug moet. Waarschijnlijk als de volgende naar huis gaat. Eerst dacht ik dat dat heel leuk zou zijn, om mensen weg te sturen. Maar het is eigenlijk echt verdrietig als iemand naar huis moet." 

Monica
Lees ook:
Monica Geuze showt eerste beelden Love Island-villa

Monica ziet later wel in hoe tevreden ze is met haar baan. "Ik ga proberen niet te klagen", begint ze. "Vandaag liep ik die villa in om te gaan recouplen. En ik stond daar gewoon en keek om me heen en dacht: 'Ik vind het zo vet dat ik dit mag doen.' Ik ben er zo dankbaar voor." Eind goed, al goed.