Entertainment

Is Maxime Meiland zwanger van tweede kindje?

01 oktober 2019 13:50 Aangepast: 08 oktober 2019 12:44
Beeld © Talpa/SBS6

De kijkers van Chateau Meiland zijn al helemaal weg van Maxime en haar kleine meisje Claire. Maar nu wil de blondine haar gezin uitbreiden door middel van een donor. De grote vraag is dan ook: krijgt Claire een broertje of zusje?

"Ja, ik heb iemand gevonden!"

Claire huppelt vrolijk rond in Chateau Marillaux, maar er bestaat een kans dat ze binnenkort de spotlight moet delen met een broertje of zusje. Mama Maxime wil namelijk nóg een baby'tje erbij, vertelt ze in de nieuwste aflevering van Chateau Meiland. En oma Erica staat vierkant achter haar, ook al wilde Maxime in eerste instantie pas kinderen op haar dertigste krijgen. Maar nu Claire er onverwachts is, wil ze haar familie uitbreiden. "Claire is nu twee (...) als ik nu te lang ermee wacht, is het leeftijdsverschil te groot", verklaart ze. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Montana Meiland denkt dat Caroline in Nederland blijft

Bovendien maakt het Maxime helemaal niet uit of ze een relatie heeft. "Ik ben er niet aan toe, aan een man", legt de blondine uit. "Dat is eigenlijk wel het laatste waar ik aan denk of mee bezig wil zijn (…) Ik wil niet gaan wachten tot ik de ware vind om dan aan kinderen of aan een tweede te beginnen. Ik laat het niet van een man afhangen.” Ze gaat er gelijk voor en zoekt online naar een geschikte kandidaat. "Het is net een soort winkelen!", vindt Maxime. En ze ziet het al helemaal zitten: "Ja, ik heb iemand gevonden!"

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore