Entertainment

Justin en Hailey Bieber delen eerste bruiloftskiekjes

01 oktober 2019 11:23 Aangepast: 02 oktober 2019 17:07
Beeld © Instagram @justinbieber

Een jaar na de officiële ondertekening van het huwelijkscontract hebben Justin (25) en Hailey Bieber (22) de liefde nu gevierd met een bruiloft. En dat ging er behoorlijk luxueus aan toe, blijkt uit de eerste foto's van het partijtje.

Justin en Hailey mogen dan al een jaar getrouwd zijn voor de wet, maar het bruiloftsfeest liet een tijdje op zich wachten. Het sprookjeshuwelijk van de twee vond plaats in South Carolina, waar al hun bekende vrienden en familie verzamelden voor een uitbundig partijtje. Kendall (23) en Kylie Jenner (22), model Joan Smalls (31), Jaden Smith (21), maar ook Hailey fameuze familieleden Alec (61), vader Stephen (53) en nichtje Ireland Baldwin (23) zagen allemaal hoe de tortelduifjes elkaar opnieuw het jawoord gaven. Bovendien zouden Ed Sheeran (28), Travis Scott (28) en Usher (40) aanwezig zijn. 

View this post on Instagram

My bride is 🔥

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Justin Bieber in paniek en vraagt volgers om hulp

Inmiddels stromen de kiekjes van de fuif binnen op Instagram. Het lijkt een enorm feest te zijn voor het stel en hun gasten. En, zoals op ieder Hollywood-feestje van de laatste jaren, was er natuurlijk een Photo Booth aanwezig. Daarnaast hebben Justin en Hailey al hun gasten voorzien van een diamanten champagnefles. Geld moet rollen, natuurlijk!

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Justin en Hailey Bieber beloven elkaar voor tweede keer trouw

In 2018 hakten Justin en Hailey de knop door en besloten het huwelijksbootje in te stappen. De twee kennen elkaar al tien jaar, maar hebben pas later een relatie gekregen. Ondertussen had de zanger een knipperlichtrelatie met Selena Gomez (27) en gingen er geruchten dat Hailey de lakens deelde met Shawn Mendes (21). 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore