Entertainment

Let It Go: zó klinkt de nieuwe hit uit Disney's Frozen 2

01 oktober 2019 08:57 Aangepast: 01 oktober 2019 12:16
Beeld © The Walt Disney Company Benelux

Nog eventjes geduld en dan komt de langverwachte opvolger van Frozen uit. Hoewel het nog even gissen is welke pakkende liedjes de schrijvers deze keer uit hun hoed toveren, is op social media alvast een klein stukje te horen van het nummer Into The Unknown. En een ding is zeker: dit wordt net zo'n hit als Let It Go!

Tijdens Disney's tweejaarlijkse D23-expo werd stiekem al een stukje van het nummer laten horen, dat toen werd beschreven als 'zeer catchy'. Nu maken ook fans wereldwijd voor het eerst kennis met de aanstaande hit.

In de korte teaser horen we Elsa (Idina Menzel) uit volle borst zingen: "Every day's a little harder, as I feel my power grow. Don't you know there's part of me that longs to go into the unknown?"

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Disney geeft meer weg over Frozen 2 in nieuwe trailer

In het vervolg van de succesvolle film wordt meer duidelijk over de magische krachten van Elsa. Het antwoord roept en daarom reist ze samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven naar een magisch koninkrijk. In het eerste deel van Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn...

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Kelly Clarkson heeft Frozen verpest voor dochter

Het eerste deel van Frozen verscheen in 2013 in de bioscopen en werd overladen met prijzen, waaronder twee Oscars. De Disneyfilm bracht wereldwijd ruim 1,2 miljard dollar op. Nooit eerder was een animatiefilm zo succesvol. De verwachtingen voor het vervolg zijn dan ook hooggespannen.

Frozen 2 draait vanaf 20 november in de bioscoop.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore