Entertainment

Justin en Hailey Bieber beloven elkaar voor tweede keer trouw

01 oktober 2019 02:20 Aangepast: 01 oktober 2019 08:07
Beeld © Getty Images

Voor de tweede keer luiden er huwelijksklokken voor Justin (25) en Hailey Bieber (22). Het paar gaf elkaar vorig jaar in het diepste geheim het jawoord in een rechtbank in New York en beloofde elkaar nogmaals eeuwige trouw in bijzijn van vrienden en familie tijdens een intieme ceremonie in Bluffton, South Carolina. Dit meldt People.

“Voor hem voelt deze dag voornamelijk aan als een heel groot feest”

Volgens het Amerikaanse tijdschrift waren er 154 genodigden, waaronder Kendall Jenner, Joan Smalls en Justin's manager Scooter Braun. Voorafgaand aan de ceremonie was er een cocktail uurtje voor de aanwezigen in de lobby van het hotel waar het huwelijk van de Biebers plaatsvond.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Het is zover: Justin en Hailey Bieber stappen in huwelijksbootje

Nadat Justin en Hailey voor de tweede maal 'ja, ik wil!' tegen elkaar zeiden, verplaatsten de gasten zich naar een andere zaal voor cocktails met aansluitend het huwelijksdiner. Na het diner is er nog een groot feest dat tot in de vroege uurtjes door zal gaan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Justin Bieber in paniek en vraagt volgers om hulp

Volgens een insider was Justin 'uiterst relaxed de afgelopen dagen'. "Hij heeft zijn input gegeven voor de grote dag, maar heeft het verder vooral aan de weddingplanner overgelaten. Eigenlijk hoefde hij alleen nog maar op te komen dagen. Daarbij is hij al een jaar getrouwd, dus voor hem voelt deze dag voornamelijk aan als een heel groot feest. Hij heeft het grotere geheel aan Hailey overgelaten, hij vertrouwt haar daar volledig in. En zij vond het heel belangrijk om dit samen met hun dierbaren te vieren, wat duidelijk zichtbaar was. Ze straalde van oor tot oor."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore