Entertainment

Love is in the air: André Hazes en Monique genieten van vakantie

30 september 2019 16:58
Beeld © ANP

Na een heftige periode voor André Hazes (25) en zijn Monique (41), waarbij de geruchten elkaar opstapelden, laten de twee nu zien dat ze er sterker zijn uitgekomen. Samen met hun tweejarige zoontje André is het gezin onderweg om te genieten van een heerlijke vakantie.

"Baas"

De zanger is samen met zijn vriendin Monique Westenberg en hun zoontje onderweg naar het zonnige Bonaire. Op Instagram houden de twee hun volgers up to date van alle vakantieperikelen. Zo plaatst André een foto waarbij Monique en kleine André genieten van een heerlijk drankje. “Baas”, heeft de zanger bij de foto geschreven.

View this post on Instagram

Baas❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes op zijn plek gezet door moedermaffia

Monique daarentegen probeert haar zoontje alvast enthousiast te krijgen voor een baan als piloot. Hoogstwaarschijnlijk heeft hij de muzikale kwaliteiten van zijn vader, maar mocht dat toch niet goed tot zijn recht komen, heeft hij al een kijkje in de keuken gekregen.

View this post on Instagram

👍🏼

A post shared by 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bas Smit dolt met André Hazes en Ellie Lust is deze keer de dupe

De afgelopen periode verkeerde de relatie van André en Monique in zwaar weer. Verschillende geruchten over een eventuele breuk deden steeds vaker de kop op. In de talkshow Beau vertelde de zanger dat het even niet zo goed ging tussen hem en zijn grote liefde. “Ik wil ook niet zeggen dat we uit elkaar zijn, we weten het gewoon even niet", verklaarde André.

Onlangs besloot André te reageren op alle geruchten die de ronde deden. Op zijn Instagram was André luid en duidelijk: “Ik heb Monique nooit bedrogen.” Deze vakantie zal het gezin zeker dichter bij elkaar brengen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore