Entertainment

Temptation-Deborah geeft duidelijkheid over relatie met Tim

30 september 2019 13:40
Beeld © RTL

Temptation-fans kregen de shock van hun leven toen oud-deelnemer Tim aan het Vlaamse Dag Allemaal vertelde dat hij het wel ziet zitten om met zijn ex-vriendin te herenigen. Echter ziet Deborah helemaal niets in dat idee.

"Ik heb Tim vergeven, klopt"

De enige echte Timtation zag nog wel toekomst in zijn liefdessprookje met Deborah, vertelde hij aan het Vlaamse Dag Allemaal. "We kunnen het goed met elkaar vinden en doen geregeld dingen samen", vertelt hij aan het blad. "Wij zijn nog geen koppel, maar ik sluit niet uit dat wij weer samen komen. Of Deborah mij dan heeft vergeven? Uh, ja." Maar dit heeft hij niet overlegd met zijn ex en zij ziet hun toekomst samen héél anders voor zich. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hilarisch: Dit ging er allemaal mis tijdens Temptation Gossip

Op haar Instagram Story geeft Deborah duidelijkheid over hoe het nou daadwerkelijk zit. "Ik heb Tim vergeven, klopt", begint ze. "Dit is tenslotte al twee jaar geleden, maar wij gaan NOOIT meer een koppel worden. Dit heb ik hem ook gezegd. Daarvoor is er teveel gebeurd tussen ons. Bij dezen wou ik het nog eens duidelijk maken voor bepaalde mensen." Deborah is glashelder: er zit geen kans meer in voor haar en Tim. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

EOTB-Harrie en Temptation-Danicio met elkaar op de vuist

Tim en Deborah waren ook te gast bij Louisa Laat Ze Weer Lachen. Bekijk de aflevering hieronder!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore