Alles over Love Island 2019

Herkoppeling zorgt voor flink wat tranen in Love Island

30 september 2019 10:50
Beeld © Videoland

Stress met hoofdletters in de Love Island-aflevering van afgelopen zondag. Het is tijd voor de eerste herkoppeling en dat iemand de villa moet verlaten is onvermijdelijk. Maar wie o wie moet het vliegtuig terug naar Nederland pakken..?

"Ik heb gewoon nul kans gekregen"

Als eerste afvallen is natuurlijk nooit leuk, en daarom hopen dan ook alle singles heel hard dat ze nog even in Gran Canaria mogen blijven. Omdat de dames in de meerderheid zijn, weten ze al op voorhand dat één van hen haar koffer moet inpakken. Het is aan de mannelijke singles om te bepalen naast wie ze de komende dagen willen liggen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Whut?! Love Island-Melody liep naakt fashionshow

Als laatste blijven nieuwkomers Cheyenne en Valerie over. Het is aan 23-jarige Ray om de uiteindelijke keuze te maken. De chef-kok gaat voor Cheyenne, maar dat betekent dat Valerie alweer het veld moet ruimen na amper voet te hebben gezet in de villa. "Ik wist het”, is tussen haar tranen door te horen.

Als ze met de meiden naar beneden gaat om had koffer te pakken, breekt ze helemaal. "Ik vind het zo erg. Het was gewoon een onzekerheidspuntje, ik heb gewoon nul kans gekregen", snikt ze. Gelukkig kan ze op de steun van de meiden rekenen, die haar allemaal een hart onder de riem steken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-Sebastiana onder vuur na onsympathieke video

Love Island is elke avond om 20.30 uur te zien bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore