Ga naar de inhoud
Entertainment

Floor Jansen weet kijker te raken in Beste Zangers

Beeld © Beste Zanger 28-09-2019 AVROTROS

Kijkers van Beste Zangers wisten niet wat ze hoorden toen Floor Jansen, bekend van de band Nightwish, het podium betrad. Haar cover van Shallow was namelijk verpletterend.

In de uitzending van deze week stond YouTuber Emma Heesters centraal. Floor besloot om het nummer Shallow van Lady Gaga en Bradley Cooper uit de film A Star is Born ten gehore te brengen en met succes. De zangeres krijgt alleen maar lovende reacties en ook de andere deelnemers zijn onder de indruk van het optreden. Mede-kandidaat Ruben Annink kon zijn tranen zelfs niet bedwingen en ook de kijker was onder de indruk. 

André
Lees ook:
André Hazes doet mee met Vlaamse versie Beste zangers

Naast Floor Janssen wist ook Samantha Steenwijk een goede indruk achter te laten. Zij zong het nummer Geloof in jezelf. Een speciaal nummer voor Emma, het nummer zong zij namelijk ook samen met haar moeder toen ze samen in een musical speelde.

Rolf
Lees ook:
Rolf Sanchez bezorgt iedereen kippenvel met uithaal in Beste Zangers

De kijkers reageerden vol enthousiasme op de cover van Floor. "Elke keer als Floor zingt klinkt het origineel als een cover" en "Kippenvel en tranen", zijn enkel van de vele reacties. 

Bron: RTL Boulevard