Entertainment

Jennifer Lopez en Shakira: 'Super Bowl wordt ode aan vrouwen'

27 september 2019 13:40 Aangepast: 27 september 2019 14:22
Beeld © Getty Images

Het wordt een hoop heupjeswerk tijdens de Super Bowl van 2020. Jennifer Lopez (50) en Shakira (42) gaan namelijk het podium onveilig maken voor de honderdste editie van de Half Time Show. En de dames hebben er enorm veel zin in.

"Het is geweldig dat er dit jaar twee vrouwen optreden"

Tijdens de Super Bowl Half Time Show van 2020 gaan alle voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. J. Lo en Shakira trekken hun gouden strotjes open en showen hun dansmoves voor de miljoenen kijkers en toeschouwers. En dat betekent keihard meezingen met hitjes als Whenever Wherever, Jenny From the Block, Hips Don't Lie, Waiting for Tonight, La Tortura en On the Floor. Gegarandeerd genieten dus. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jennifer Lopez en Shakira treden op tijdens Super Bowl 2020

"Ik vind het fantastisch dat het in Miami is, omdat het een heel erg Latino-cultuur heeft", aldus Jennifer. "Het is geweldig dat er dit jaar twee vrouwen optreden. Twee Latino's (...) Het is een belangrijke boodschap aan Amerika én de wereld. En voor vrouwen." Shakira is het er volledig mee eens: "Ik voel me enorm vereerd dat ik samen met J. Lo de Latino-cultuur mag vertegenwoordigen." De twee geven ook aan nog niet vast te hebben gelegd wat ze gaan doen. "Maar dat wordt hartstikke leuk", zegt Jennifer. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Shakira is vrijgesproken tijdens rechtszaak

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore