Entertainment

Justin Bieber in paniek en vraagt volgers om hulp

27 september 2019 11:50 Aangepast: 28 september 2019 20:31
Beeld © Getty Images

Het is een heftige periode voor Justin Bieber (25) en de zanger zoekt nu hulp bij zijn volgers. Hoewel hij officieel al een jaar getrouwd is met zijn lief Hailey (23) staat hij voor een moeilijke keuze.

"Help me bij het uitzoeken van mijn smoking voor de trouwerij"

Het huwelijk van Justin en Hailey komt steeds dichterbij en de twee moeten nu knopen gaan doorhakken. Om hun fans een beetje te betrekken bij de grote dag heeft de zanger besloten zijn volgers om hulp te vragen. De 25-jarige wil namelijk advies over welk trouwpak hij moet dragen. Maar de keuzes zijn nogal uiteenlopend en op zijn minst bizar te noemen. Tot nu toe is niet duidelijk in welk kostuum Justin zichzelf uiteindelijk zal hijsen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Justin Bieber shined met paarse diamanten in zijn mond

Er zijn vijf verschillende pakken waaruit fans kunnen kiezen: eentje met bananen, een ander met een regenboog, een zwart pak met korte broek, een roze en eentje waarbij het lijkt alsof 'ie onder de rode verfspetters zit. En Justin lijkt inmiddels een beetje wanhopig. "Help me bij het uitzoeken van mijn smoking voor de trouwerij", schrijft de zanger bij de kiekjes. Hailey heeft al een sterke voorkeur voor de zwarte korte broek. "Ik zou voor die laatste gaan", reageert ze. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Justin Bieber neemt het op tegen haters voor echtgenote Hailey

Hailey maakt zich ook klaar voor de grote dag, maar op een andere manier dan haar echtgenoot. Het model vierde samen met haar vriendinnen een vrijgezellenfeest. Kendall Jenner (23) was uiteraard op het feest aanwezig en dronk uit een piemelbeker. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wow! Kendall Jenner gaat nu als blondine door het leven

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore