Ga naar de inhoud
Entertainment

Doutzen Kroes in tranen bij afscheid kinderen

Beeld © YouTube-kanaal Doutzen Kroes

Als supermodel vliegt Doutzen Kroes (34) de hele wereld over. Maar naast haar modellenwerk heeft de Friezin nóg een belangrijke job: voor haar kinderen zorgen. Met pijn in haar hart neemt ze dan ook afscheid van haar kroost als ze hen achter moet laten voor werk. Dat is te zien in haar YouTube-serie Doutzen Diaries.

"Het is na de vakantie altijd moeilijker”

In de video is te zien hoe Doutzen samen met haar dochtertje, Myllena, haar koffer inpakt voor New York. In het Fries spreekt ze het vijfjarige meisje toe, terwijl ze van de ene naar de andere kamer hupt en tussendoor wat wasjes aanzet. Wat is het topmodel toch lekker gewoon gebleven, hè.

Doutzen
Lees ook:
Doutzen Kroes krijgt bakken met kritiek na sexy video

Als het tijd is om afscheid te nemen, kan Doutzen haar tranen niet bedwingen. “Ik ga je zo erg missen (...) Maar papa is het hele weekend thuis”, stelt ze het meisje gerust. Toch valt het vertrek haar zwaar. Als manlief Sunnery James haar wil troosten, breekt ze. "Ik vind het ook leuk… maar waarom kan ik dit niet?”, snikt ze in de armen van haar hubby.

Als het model op Schiphol aankomt, wil ze het liefst meteen omdraaien. In plaats daarvan belt ze haar 'mem'. "Ik vind het zo moeilijk. Het is na de vakantie altijd moeilijker." Voordat ze het vliegtuig naar New York instapt, belt ze nog één keer met het thuisfront. "Ik mis jullie zo erg”, zegt ze haar kindjes. Gelukkig staat Doutzen een leuk reisje te wachten: New York, here comes Doutzen!

Doutzen
Lees ook:
Doutzen Kroes te kampen met tropisch virus