Entertainment

OG3NE nu al grote favoriet bij Dance Dance Dance

26 september 2019 07:47 Aangepast: 26 september 2019 08:08
Beeld © William Rutten

De zusjes van OG3NE zouden zomaar eens Dance Dance Dance kunnen winnen. Dat zeiden hun concurrenten na afloop van de eerste uitzending, die vrijdag wordt uitgezonden. De meiden maken tot dusver een goede indruk, vinden ze.

"Daar is niet tegen op te dansen. Die zijn zo op elkaar ingespeeld"

"Ik vind OG3NE wel echt heel goed", reageert Sharon Doorson voor de camera van het ANP op de vraag wie haar grootste concurrenten zijn. Haar danspartner Géza Weisz vult aan: "Daar is niet tegen op te dansen. Die zijn zo op elkaar ingespeeld", zegt hij bewonderend. "Ze zijn ook heel gedisciplineerd. Echt heel vet om te zien. Het ziet er heel strak uit."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Dan Karaty weg bij Dance Dance Dance

Ook zanger Vinchenzo en influencer Nochtli Peralta Alvarez zien in OG3NE potentiële winnaars. "Zij zijn in alles wat ze doen steeds supergedreven", vindt Vinchenzo. Volgens Nochtli zijn Lisa, Amy en Shelley ook heel ‘sync’ met elkaar. "Alles gaat gelijk."

Vinchenzo denkt dat het een voordeel is dat ze familie zijn. "Het zijn drie zussen dus dat is sowieso al veel makkelijker. Maar ze zijn ook super gedisciplineerd, dus daar heb ik super veel respect voor", zegt de zanger, die dat zelf ook probeert na te streven met Nochtli aan zijn zijde. "Daar gaan we alles aan doen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

OG3NE-zusjes staan stil bij verlies moeder

Lisa, Amy en Shelley zijn verrast als ze genoemd worden als kanshebbers. "Wat leuk! Dat hadden we echt niet verwacht", klinkt het in koor. "Wat een hoge verwachtingen, die moeten we nu natuurlijk ook nog maar waar gaan maken", aldus Lisa. Volgens haar ligt het niveau heel dicht bij elkaar. "Vorig seizoen had je echt een uitschieter naar boven en zag je al vrij snel wie er ging winnen. Dat kan ik niet vinden nu dit jaar. Iedereen ligt veel dichter bij elkaar. Het gaat heel spannend worden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Dance Dance Dance opende nieuwe wereld voor Danny de Munk

Dance Dance Dance is vrijdag voor het eerst te zien bij SBS6. De eerste vier seizoenen van het dansprogramma met BN’ers werd uitgezonden door RTL.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore