Entertainment

Miley Cyrus baart fans enorme zorgen door 'te dun' figuur

25 september 2019 18:31 Aangepast: 25 september 2019 19:06
Beeld © Instagram @mileycyrus

Miley Cyrus (26) zal inmiddels wel gewend zijn aan de vele kritieken die ze dagelijks over zich heen krijgt. Maar op dit moment wordt de zangeres overspoeld met commentaar op haar 'te dunne' figuur. En haar fans vrezen voor haar gezondheid.

Miley deelt op haar Instagram een behoorlijk aantal kiekjes van zichzelf in de woestijn. En hoewel er ook een enorm aantal likes aan verbonden zitten, wordt de zangeres bekritiseerd om haar magere verschijning. Bij de foto zet de Hannah Montana-actrice een stukje tekst gehaald uit het I'm Not a Girl, Not Yet a Woman van haar idool Britney Spears, maar alle comments gaan over haar lichaam. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Obsessieve fan Miley Cyrus gearresteerd

"O mijn god Miley. Waarom zie je er zo gevaarlijk dun uit?", vraagt één volger. "Begin eens met eten", vindt een ander. "Waarom ben je zo dun, schat? Ik maak me zorgen", "Gun jezelf eens een hamburger of zo. Je ziet er ondervoed uit" en "Je bent écht te dun" zijn enkele van de andere reacties onder de foto. Miley gaat door een zware periode. De zangeres heeft een half jaar na haar bruiloft met Liam Hemsworth besloten een scheiding aan te vragen én haar relatie met Kaitlynn Carter liep deze week ook op de klippen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Het is over en uit: Miley Cyrus is weer een single lady

View this post on Instagram

KEEP ON MOVIN’ KEEP CLIMBIN’ ⛰

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore