Ga naar de inhoud
Entertainment

Louis Tomlinson klaar met geruchten rondom relatie Harry Styles

Beeld © Getty Images

One Direction-fans kunnen geen genoeg krijgen van de speculaties rondom de relaties van de zangers in de band. Maar het gerucht dat Louis Tomlinson (27) en Harry Styles (25) stiekem al jaren een setje vormen, begint parten te spelen voor de singer-songwriter. Genoeg is genoeg, aldus Louis.

"Ik word er nu wel een beetje moe van"

Celebs hebben er wel vaker last van: speculaties rondom de relaties in zijn of haar leven. Zo ook One Direction-zanger Louis. De 27-jarige heeft het gehad met de geruchten dat hij een liefdespaar vormt met zijn voormalige collega Harry. De zangers hebben al vaker gereageerd op de geruchten en lieten telkens weer weten dat er niets van klopt. "Ik snap dat het interessant is, maar ik word er nu wel een beetje moe van", vertelt Louis aan The Guardian

Zusje
Lees ook:
Zusje Louis Tomlinson overleden aan overdosis

Hoewel het al jaren de ronde doet, werd het onderwerp weer opgelaaid toen het HBO-programma Euphoria een scène uitzond waarin het 'Larry Stylinson'-koppel op de voorgrond traden. Louis gaf destijds al aan niet gecontacteerd te zijn over het fragment. "Wederom, ik snap op cultureel gebied hoe interessant dit is", verklaart hij. "Het voelt gewoon een beetje... Nee, ik ga niet liegen, ik was er boos over. Het irriteerde me dat zo'n groot bedrijf hierin meegaat." 

Ook vertelde Louis uitgebreid over zijn voormalige bandleden. "We appen niet elke dag, maar we hebben een broederschap die nooit zal vergaan", aldus de 27-jarige. "Wij hebben dingen samen meegemaakt die niemand anders zal begrijpen." De breuk speelde hem parten. "Ik was er nog niet klaar voor. Ik had net het gevoel beter te worden als zanger, songwriter, entertainer en dan uit het niets stopten we." 

Louis
Lees ook:
Louis Tomlinson gaf geen toestemming voor seksscène

Louis heeft ook nog eens een zware periode achter de rug. De zanger verloor zijn moeder aan kanker in 2016 en dit jaar zijn zusje aan een overdosis. "Die donkere tijd, hoe stom dat misschien ook klinkt, geeft me nu juist kracht in mijn leven", legt hij uit. "Dat is het ergste wat ik ooit zal moeten meemaken. Daarvoor voelen alle andere dingen niet per se makkelijker of minder belangrijk. Maar als je naar het grotere plaatje kijkt, valt de rest allemaal wel weer mee."