Entertainment

Love Island-Sebastiana onder vuur na onsympathieke video

25 september 2019 15:20
Beeld © YouTube-kanaal Sebastiana Istrate

Het was voor kijkers van de Love Island-reünie zo klaar als een klontje dat Sebastiana in de clinch lag met de andere meiden uit de villa. Hoewel ze tijdens het programma dikke vriendinnen waren, moet de brunette nu kotsen om de beelden. En daar zijn haar YouTube-abonnees niet van gediend. "Jammer dat je zo negatief doet achteraf. Zou je sieren om dat niet op deze manier te doen", verwijten ze haar.

"Hoe negatief kun je zijn? Je zet jezelf echt slecht neer op het internet!"

De reünie tussen de Islanders zorgde voor flink wat spanningen onderling. Niet alleen werd Denzel gek toen Chey haar opwachting maakte, ook Sebastiana had het niet makkelijk toen ze oog in oog stond met haar ex en de rest van de groep. En hoewel de meiden in de aflevering aangeven dat ze weer met elkaar door één deur kunnen, voelt Seba zich nog altijd in de steek gelaten door Rowéna en Aleksandra. “Het is niet meer dat we beste vriendinnen zijn, zoals in het huis”, vinden ook zij.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-Chey eindelijk open en eerlijk over haar 'bommetjes'

Maar schijn bedriegt, want volgens Sebastiana is de lucht helemaal niet geklaard tussen hen. En dat maakt ze duidelijk ook in een video op haar YouTube-kanaal waar ze een flinke sneer uithaalt naar de andere Islanders. Ze begint met Denzel, van wie ze naar eigen zeggen de rillingen krijgt. Waarom kan ze niet verklaren maar "hij doet soms too much", waarna Kaat zich hardop afvraagt hoe de vriendschap tussen haar en Aleks nu is. "Jullie waren toch goede vriendinnen?", vraagt ze aan Seba. Die reageert met: "Maar niet zoals toen in de villa."

Even later maakt ze ook een kots-gebaar als tortelduifjes Matthy en Kelly elkaar een dikke zoen geven. En ook Stenn en Rowéna ontspringen de dans niet, ze heeft letterlijk niets positiefs te zeggen over de twee. De andere singles blijven ook niet ongeschonden en 'Loco Ro' krijgt de wind van voren als ze in de aflevering zegt dat ze via het internet hoorde van de breuk tussen Seba en Martin. "De enigen die even een DM’etje stuurden toen het uitging tussen mij en Martin waren Melany, Aleksandra en Kaat. Dus nu niet gaan doen alsof het jou zoveel boeit", sneert de brunette. Miauw!

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Binnenkijken: Love Island-villa is klaar voor het nieuwe seizoen

En ze is nog niet klaar met Rowéna. Ook beschuldigt ze Ro ervan haar te hebben negeert als ze een berichtje stuurde of haar op een feestje tegenkwam. "Ik heb geen mensen nodig die alleen onder mijn foto een hartje sturen", aldus Seba.

Zelfs met Martin is ze he-le-maal klaar: "Ik heb het gevoel dat dingen, niet fake... maar dat bepaalde dingen geacteerd waren (...) De dingen die hij deed in de villa, deed hij niet in het echte leven. Dat is wanneer mijn liefde voor hem verdween." Ai! En dat terwijl het allemaal nog zo mooi leek...

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Berichtje! Deze Love Island-singles zijn ready for love

Onder de video wordt vol onbegrip gereageerd. "Wat een negativiteit.... Zonde, zeg. Zegt zoveel meer over jezelf dan over de anderen", reageert iemand. Een ander schrijft: "Hoe negatief kun je zijn? Je zet jezelf echt slecht neer op het internet!"

"Ik snap dat je er misschien klaar mee bent om nep aardig te doen, maar ik vind dit echt jammer. Maak dan gewoon niet zo'n video, want je zet jezelf nu niet echt positief neer. Je bent beter dan dat toch!", klinkt een andere reactie.

Meer Love Island? Het nieuwe seizoen check je nu bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore