Entertainment

Jaimie Vaes pronkt met haar oogverblindende figuur

25 september 2019 14:12
Beeld © Instagram @jaimievaes

Jaimie Vaes, de verloofde van Lil' Kleine, trekt zicht niets aan van de astronomische herfst en is gevlucht naar het zonnige Ibiza. Op het eiland leeft de brunette in niets meer dan haar bikini, en haar welgevormde figuurtje valt bij haar volgers in de smaak.

"Lekker wijf"

Lil' Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes kregen op 9 juni hun eerste kindje samen, Lío; maar daar lijkt haar lichaam zich weinig van aan te trekken. De jonge moeder is namelijk ontzettend goed in shape voor het feit dat ze een paar maanden geleden nog een kindje gebaard heeft, zo is te zien in haar Instagram Stories. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lil' Kleine geeft Jaimie Vaes peperduur cadeau na geboorte Lío

Op het vakantiekiekje poseert de verloofde van de rapper met getuite lippen voor de spiegel terwijl ze een selfie maakt. "Lekker wijf", laat Julia Mekkes achter onder haar laatste post. Ook Estelle Cuijf, Lil’ Kleine en Koen Kardashian reageren vol bewondering onder haar foto's.

Wie ook op het eiland is, is de schattige Lío. Het kleine ventje geniet duidelijk van het lekker weertje en de Spaanse zon, maar niet voordat 'ie eerst goed is ingesmeerd door zijn mama. En dat levert überschattige beelden op. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lil' Kleine-superfan zet tatoeage van Jaimie Vaes

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore